Cvijanović: Sramotna izjava Valentina Inzka

Vijesti 04. feb 202120:49 2 komentara
N1

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je ''sramotna izjava Valentina Inzka, čovjeka koji je pokazao da nije dorastao međunarodnoj funkciji koju obavlja jer je davno samog sebe srozao na nivo zajedljivog i ostrašćenog dnevnopolitičkog lobiste''.

“Reći kako je Republika Srpska nametnula srpskom narodu teret krivice je odvratna izjava i uvreda svim Srbima i pokazuje lošu namjeru prema Republici Srpskoj, a pogotovo prema porodicama onih koji su izgubili svoje najmilije”, istakla je ona upitana da prokometariše Inzkovu izjavu.

Cvijanović je navela da je o mandatu visokog predstavnika suvišno bilo šta reći jer su ljudi koji su obavljali te funkcije uglavnom djelovali izvan zadatog okvira.

Ona je istakla da su neki prijetili, neki kažnjavali, neki nametali vještačka rješenja i od svega toga je ovoj državi uvijek bilo gore, nikad bolje, ali Inzko je otišao dalje – ”on je odlučio da truje, komplikuje, vrijeđa i umišlja da je on taj koji će govoriti šta je Srbima Republika Srpska”.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare