Cvitanović, Čengić, Željko Raljić, Nela Hasić, Kiki Lesendrić u Danu uživo

Vijesti 23. sep 202214:30 0 komentara
N1

U „Danu uživo“ donosimo reakcije na odluku Ustavnog suda BiH da se van snage stavi Zakon o imovini koji je usvojila Narodna skupština Republike Srpske, provjeravamo kako se građani spremaju za najavljenu energetsku krizu i nova poskupljenja u BiH...

O stranačkom programu, HNS-ovoj koaliciji, izmjenama Izbornog zakona, hrvatsko – bošnjačkim odnosima – razgovaramo sa predsjednikom HDZ 1990, Ilijom Cvitanovićem.

Nakon četiri godine provedene u Parlamentu FBIH Irfan Čengić sa 10. mjesta SDP-ove liste juriša na Skupštinu KS. O kampanji, izborima, stabilnosti koalicija, stranačkim i ličnim ciljevima – govori za „Dan uživo“.

Može li se vjerovati istraživanjima javnog mnijenja naručenim iz stranačkih centrala, šta još mogu politički takmaci obećati glasačima, šta će odlučiti pobjednike oktobarskih izbora u BiH – analizira urednik portala „Istinito“ Željko Raljić.

U nedjelju se u Sarajevu dešava jubilarno 15. izdanje Trke, odnosno šetnje za ozdravljenje „Race For The Cure“ . Nela Hasić, regionalna direktorka “Think Pink – Zajedno smo jedno” donosi više informacija o ovom događaju.

Grupa „Piloti“ danas je svoju publiku obradovala novim, 12. studijskim albumom “Mali tragovi na nebu”. Već sutra su u Sarajevu, na „Demo stage“ festivalu. Kiki Lesendrić, frontmen „Pilota“ danas sa nama, u muzičkim minutama emisije.

Pred kraj družen ja uživo smo i u Zenici, gdje fudbalska reprezentacija BiH večeras od 20:45h igra meč protiv Crne Gore u 20:45, u okviru „B“ grupe Lige nacija.

Tu su i servisne i vijesti iz svijeta, kao i reporterske priče sa terena.

Sa vama od 16 do 18:30h – Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!