Dan uživo: Protest građana ispred OHR-a

Vijesti 07. sep 202212:42 0 komentara
N1

Danas u Danu uživo gledajte:

U današnjem izdanju Dana uživo, odmah nakon utakmice naše košarkaške reprezentacije protiv Litvanije, idemo uživo u Keln i izvještavamo o ishodu. Pratimo i danas sve aktuelnosti u zemlji, regiji i svijetu. Uživo smo na protestima građana protiv nametanja Izbornog zakona, koji će biti održani ispred zgrade OHR-a.

Nakon što je spektakularnim koncertom “Sarajevo ljubavi moja” sinoć otvorena nova sezona Narodnog pozorišta Sarajevo sa nama je direktor ove institucije, reditelj Dino Mustafić. Naša tema je i izborna kampanja o kojoj reditelj nema riječi pohvale.

U izbornom programu Dana uživo sa nama je danas predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu i aktuelni načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić. Razgovaramo o kampanji, programu ove stranke, ambicijama i potencijalnim saradnjama nakon izbora.

Invazija Rusije na Ukrajinu ušla je u svoj 196 dan. Mi smo uživo u Kijevu odakle nam se danas javlja direktor Muzeja ratnog djetinjstva Sarajevo Jasminko Halilović, privatno i profesionalno vezan za glavni grad Ukrajine.

Donosimo vam i jednu odličnu tehnološlku priču. Mistral Technologies, jedna od najprominentnijih tehnoloških kompanija na našem tržištu, postala je dio HTEC Group sa sjedištem u San Francisku. O ciljevima ove kolaboracije razgovaramo danas sa osnivačem Mistrala Mersedom Čamdžićem i predstavnicom HTEC Group Katarinom Urošević.

Ne propustite vijesti iz svijeta, ekonomije, biznisa, ali ni naš sportski pregled.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!