Danas vanredno zasjedanje HNS-a BiH: “Narod odlučuje”

Vijesti 19. feb 202207:21 > 07:47 9 komentara
HNS

Izvanredno zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH održat će se u subotu, 19. februara, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 11 sati, a bit će zatvoreno za javnost i medije. Zasjedanje je najavljeno pod sloganom "Narod odlučuje".

Prije početka zasjedanja, u 10.45 sati, Predsjedništvo HNS-a, položit će vijenac i zapaliti svijeće kod spomen-obilježja poginulim braniteljima ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, nakon čega će uslijediti kratka izjava medijima predsjednika Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragana Čovića, najavili su iz Ureda za informiranje HNS-a.

HNS

Naveli su kako je izvanredno zasjedanje HNS-a zatvoreno za javnost i medije te da će nakon zasjedanja, predsjednik HNS-a  Dragan Čović informirati javnost o donesenim zaključcima i odlukama.

“Odluke i zaključci koje će Hrvatski narodni sabor usvojiti na zasjedanju, kako je naglašeno, bit će obvezujuće za sve hrvatske dužnosnike, bez iznimke”, rekao je ranije Čović.

Na zasijedanju Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u Mostaru trebalo bi se usaglasiti sedam zaključaka, a što potvrđuje dokument koji je procurio u javnost.

Iz HRS jučer su saopćili da neće učestvovati na sjednici HNS-a, te pozivali na odgovornost Dragana Čovića.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare