Danis Tanović objavio snimak na kojem njegov sin Orhan ponovo uči hodati

Vijesti 14. mar 202212:54 > 12:54 1 komentar
Instagram/N1

Bh. oskarovac i reditelj Danis Tanović na svom Instagram profilu objavio je videosnimak svog sina Orhana na kojem je prikazano kako uči ponovo hodati naon teške saobraćajne nesreće u februaru ove godine i povreda koje je u njoj zadobio.

Na videu je prikazan Orhan kako uz pomoć medicinskog uređaja, ali i asistenciju stručne osobe pored njega uči ponovo hodati.

“Korak po korak”, napisao je Tanović na videu koje je sa pratiteljima podijelio na Instagramu.

Na toj društvenoj mreži su se redovno bh. reditelj i njegova supruga Maelys de Rudder oglašavali i javnost obavještavali o zdravstvenom stanju i oporavku njihovog sina – od najbolnijih trenutaka kada je Orhan bio u teškom stanju, pa sve do prvih znakova oporavka, a onda i konačnog buđenja iz kome.

Podsjetimo, ovaj 17-godišnji mladić je 11. februara ove godine na Drveniji u Sarajevu doživio tešku saobraćajnu nesreću kada ga je terencem marke Porsche udario Benjamin Spahović koji je od ranije poznat policiji i u više navrata je služio zatvorske kazne. Spahović je trenutno u pritvoru, a Orhan je poslije nesreće bio životno ugrožen. Ipak, mladić se, sudeći prema objavama i fotografijama sada uspješno oporavlja.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare