Delegacija HDZ BiH u Banjaluci: Ovo su izbori kojima određujemo budućnost

Vijesti 12. sep 202215:14 0 komentara
HDZ BiH

Borjana Krišto, zajednička kandidatkinja Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine za člana Predsjedništva BiH, i predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH Dragan Čović boravili su u Republici Srpskoj te su nizom aktivnosti pružili snažnu podršku kandidatima Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH u RS.

Krišto je govorila o položaju hrvatskog naroda u ovome entitetu ističući zajedništvo Hrvatskog narodnog sabora BiH te jednoglasnoj podršci stranaka članica Hrvatskog narodnog sabora i kandidatkinji Hrvatskog narodnog sabora BiH za člana Predsjedništva BiH ali i zajedničkom kandidatu za predsjednika / dopredsjednika RS-a, Davoru Pranjiću.

„Prvi put imamo zajedničkog kandidata svih hrvatskih stranaka okupljenih u Hrvatski narodni sabor, kako za hrvatskog člana Predsjedništva BiH tako i za predsjednika / dopredsjednika RS-a, i to nije slučajno. Duboko vjerujem u našu pobjedu i snagu našeg zajedništva, ovo su izbori kojima određujemo budućnost za sve generacije”, istaknula je Borjana Krišto prilikom svog obraćanja.

Davor Pranjić, zajednički kandidat HNS-a za predsjednika/dopredsjednika RS-a, uz zahvalu svima na podršci, posebno je istaknuo zajedništvo ljudi u ovome entitetu kao i potpori koju ima.

“Hrvatski narod u Bosni i Hecegovini, u entitetu Republici Srpskoj je kroz povijest uvijek bio i postojao, a to je plod našega zajedništva. Zajedničkim snagama ćemo gradimo budućnost na ovim prostorima“, kazao je Pranjić.

Josip Jerković, dopredsjednik HDZ-a BiH i dopredsjednik RS-a, pozvao je sve da 2. oktobra iziđu na izbore, i pokažu snažno zajedništvo te da u potpunosti daju potporu, jedinom hrvatskom kandidatu za predsjednika/dopredsjednika Republike Srpske, Davoru Pranjiću.

Nakon Banja Luke, izaslanstvo je posjetilo i Franjevački samostan Petrićevac, te nazočilo sv.misi, nakon čega su održali sastanak s privrednicima, navedeno je iz HDZ BiH.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!