Dežulović Milanoviću: ‘Predsjedniče, ne morate vi ići u tri p…. materine, ja ću’

Vijesti 07. dec 202122:15 17 komentara
Canva

Boris Dežulović je objavio fotografiju njemačkog kancelara koji je 1970. kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama. Zatim je opisao što je predsjednik Hrvatske učinio 51 godinu kasnije.

Zoran Milanović dao je nekoliko prilično nevjerojatnih izjava o obitelji Zec i to baš danas na godišnjicu pokolja te srpske porodice.

Na novinarsko pitanje kakav je njegov stav prema zvjerskom zločinu odgovorio je: “Obitelj je bila pozvana u Vladu, dobili su odštetu i što još treba? Sad vas direktno pitam – što još treba?”

Takođe predsjednik Milanović je nekoliko puta posljednjih dana minimizirao genocid u Srebrenicu i poredio ga sa drugim zločinima. Uz to je vrijeđao i bh. političare najprije člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića, i predsjednika SDA Bakira Izetbegovića.

Nedugo potom na Facebooku se oglasio Boris Dežulović. Objavio je fotografiju njemačkog kancelara Willyja Brandta koji je 7. decembra 1970. kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.

“Prije pedeset jednu godinu, 7. prosinca 1970., njemački kancelar Willy Brandt u ikoničnom je prizoru njemačke katarze kleknuo pred spomenik židovskim žrtvama varšavskog Geta.
Pedeset jednu godinu kasnije, 7. prosinca 2021. godine, hrvatski predsjednik Zoran Milanović u ikoničnom se prizoru hrvatske katarze prisjetio nikad procesuiranog ubojstva srpske obitelji Zec i hladnokrvne likvidacije dvanaestogodišnje Aleksandre: “Obitelj Zec je bila pozvana u vladu, dobili su odštetu, što još treba? Sad vas moram direktno pitati, što još treba?”
Ništa, predsjedniče. Baš ništa. Što bi rekao jedan moj drug, ne morate vi ići u tri pizde materine, ja ću.”

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare