Dodik: Dopustite patriotima da RS odbrane olovkom

Vijesti 12. nov 202119:04 > 19:07 1 komentar
Milorad Dodik (REUTERS/Dado Ruvic)

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je nejasno zašto su se SDS i PDP uzbudili zbog rasporeda održavanja sjednica Narodne skupštine Republike Srpske koje će dovesti do "uspostavljanja Bosne i Hercegovine na ustavnim principima", kada su od samog početka rekli da u tome neće da učestvuju.

“Republika Srpska će uzeti sve nadležnosti koje joj po Ustavu BiH pripadaju i partije koje preuzimaju odgovornost za to imaju plan i redoslijed poteza”, potučio je Dodik u izjavi za Srnu upitan da prokomentariše današnje izjave rukovodstava SDS-a i PDP-a u vezi sa održavanjem sjednice Narodne skupštine.

Vezane vijesti

Lider SNSD-a je istakao da su se nakon poziva Gabriela Escobara i Mirko Šarović i Branislav Borenović sakrili u mišju rupu iz koje se pojave samo kad im, kako kaže, Dodik baci sir.

“Pošto su rukovodstva SDS-a i PDP-a kapitulirala i prije bitke, prodali vjeru za večeru, sada bi red bio da šute i ne smetaju patriotskim partijama da odbrane Republiku Srpsku olovkom i rukom, hrabro i časno, onako kako su je prije 30 godina najbolji morali braniti životima”, naglasio je predsjednik SNSD-a.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare