Dodik i Cvijanović spominjali N1: Takvi mediji žele vijesti protiv SNSD-a

Vijesti 10. dec 202117:56 > 18:02 2 komentara
Screenshot

Na današnjoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, koja se održava zbog odlučivanja o prijenosu nadležnosti institucija sa državnog na entitetski nivo, obraćali su se Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske koji ni ovaj put nisu izostavili spominjanje N1.

Dodik je vidno iznerviran, N1 spomenuo u kontekstu objavljivanja teksta o Mirku Šaroviću, predsjedniku SDS-a koji je na zasijedanju NSRS poručio da je opasno to što se radi te da se na taj način uvodi RS u rat.

“Na N1 evo sada uzmite i pogledajte Mirko Šarović kaže da je ovo ugrožavanje mira. Pa to on traži tu izjavu da bi sutra išao u NATO i rekao evo vidite šta kažu lideri Srba. A Mirka Šarovića prati i vozika automobil OSA-e zato što je on štićena ličnost, a nije se obratio policiji RS da ga ona štiti i brani. Od čega? Pa ćete onda gospodo za nekoliko mjeseci vidjeti kako se finansirala koja stranka”, naveo je Dodik.

Cvijanović je spomenula opoziciju i njihove poruke koje se, kako je navela prenose “u federalnim medijima ukoliko su protiv SNSD-a i Milorada Dodika” jer, “ti mediji žele takve vijesti i naslovnice”.

“I danas ste ih (naslovnice op.a.) popunili na N1 i zaista mi to ne smeta i ne želim polemisati s vama. Samo želim reći da je odgovornost podijeljena”, poručila je Cvijanović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare