Dodik o opoziciji: Te probosanske pripejd partije…

Vijesti 19. okt 202115:47 0 komentara
Twitter/SNSD

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik kritikovao je opoziciju u RS zbog njihovih reakcija na njegovo dovođenje harmonikaša u Predsjedništvo BiH. Kazao je kako je "gledao i Mladena Ivanića, i Mirka Šarovića i Branislava Borenovića da bez imalo stida interese Republike Srpske zamjenjuju probosanskom politikom, ali da ni tada ni sada nije govorio da nisu normalni niti da ga je stid šta rade".

“Govorio sam da je to što rade izdajnički čin prema Republici Srpskoj i opasna politika. Da sam imao namjeru juče da ih sve izvedem na čistac vjerovatno ne bih uspio kako je uspjela jedna harmonika. Meni je i juče bilo žao na šta su spale te probosanske pripejd partije”, istakao je Dodik.

Dodao je da je “sramota prodati fiskalni suverenitet Republike Srpske, što je uradio Ivanić i PDP, pa se hvaliti time i mnogo čega još što je izdašno davao pa se hvalio”.

“Evo da i ja budem malo u trendu pa da kažem da je i mene bilo stid na šta je spala opoziciona scena Republike Srpska da juče čeka šta će reći SDA i Željko Komšić da bi se i oni oglasili i ponovili njihove riječe”, istakao je Dodik.

Podsjetimo, Dodik je jučer doveo harmonikaša u svoj Kabinet te otpjevao nekoliko pjesama uoči sjednice Predsjedništva BiH. Za ovaj potez su mnogi rekli daje “ponižavanje institucije”, ali da je Dodik ovim činom “najviše ponizio sam sebe“.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!