Dodik s Pala uz Bešlićevu pjesmu najavio slavlje u narednih mjesec dana (VIDEO)

Vijesti 27. okt 202222:08 1 komentar
Srna

"Nastavićemo da ulažemo u izgradnju Olimpijskog centra 'Jahorina', koji je veoma važan za ovaj kraj, te u gondolu Pale – Jahorina", rekao je Dodik obraćajući se članovima i simpatizerima stranke na Palama gdje proslavlja izbornu pobjedu za predsjednika Republike Srpske.

On je izrazio želju da Pale budu mjesto koje će obilježiti ovo vrijeme, a to se, kako je pojasnio, može uraditi samo sa dobrim projektima, ali i sa mladim ljudima, a da bi oni sticali najbolja znanja nastaviće se ulagati u škole, fakultete.

Dodik je okupljenima poželio sve najbolje, naglasivši da će zahtjeve za razvoj Pala staviti u najveći prioritet, prenosi Srpskainfo.

“Mi iza sebe ostavljamo rezultate, a jedan od najvećih je i ova jako značajna pobjeda koju ne doživljavam kao svoju nego pobjedu svih nas. Srce mi je puno i daje mi hrabrosti ali i obavezuje me da više zajedno radimo i u ovo teško vrijeme pokušamo donijeti najbolje odluke”, izjavio je Dodik.

On je dodao da mu je drago što je večeras na Palama, te najavio da će slavlja organizovati u narednih mjesec dana.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD Pale Boško Jugović zahvalio je svima prisutnima koju su došli da proslave pobjedu lidera stranke Milorada Dodika za predsjednika Srpske.

“Večeras prvi imamo priliku da slavimo pobjedu Dodika i kažemo uglas `Milorad Dodik je predsjednik Republike Srpske`. Sada svi imate priliku da u predsjedniku Republike Srpske imate prijatelja, velikog prijatelja Paljana, Sarajevsko-romanijske regije”, istakao je Jugović.

Jugović je rekao da je to znak da će Pale biti prijestonica Republike Srpske i da žele da idu naprijed.

Kada je riječ o kontrolnom brojanju glasova za predsjednika Republike Srpske, Jugović je rekao da se pokazao pravi rezultat.

Proslavu pobjede Dodika i SNSD na svim nivoima vlasti na opštim izborima, organizovao je Opštinski odbor SNSD Pale, a okupljen je veliki broja članova i simpatizera stranke.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare