Dodikovi planovi: Vukanović tvrdi da sprema Zakon o pasošu i ličnoj karti

Vijesti 19. okt 202108:44 > 09:18 0 komentara
N1

Prema tvrdnjama nezavisnog zastupnika NSRS Nebojše Vukanovića na sinoć održanoj sjednici Vlade RS-a govorilo se i o pripremi paketa zakona o novim ličnim dokumentima. Tvrdnje je obrazložio i fotografijom iz 2018. godine na kojoj se nalazi pasoš RS, koj su napravili mladi iz SNSD-a.

“I dok, po mom mišljenju i bez pretjerivanja, ekscentrični ludak zabavlja javnost i narod svirkom sa harmonikašem u zgradi Predsjedništva BiH, glumi lažnu srbendu i sramoti srpski narod ponašajući se kao dvorska luda u centru Sarajeva, u sjenci javnosti njegovi poslušnici na vanrednoj sjednici Vlade Republike Srpske po direktivi ludaka donose opasne odluke.”, napisao je Vukanović.

“Prema mojim saznanjima, od veoma pouzdanih izvora iz Vlade Republike Srpske, na sjednici Vlade danas treba da se, između ostalog, usvoje Nacrti Zakona o pasošu, ličnoj karti i državljanstvu Republike Srpske, koji će po hitnoj proceduri početkom novembra biti upućeni u parlamentarnu proceduru i naći se pred poslanicima Narodne skupštine Republike Srpske.“, tvrdi Vukanović, objavljujući i fotografiju pasoša RS-a koje je Dodik dijelio uoči izbora 2018. godine.

Izgled pasoša RS-a koji je objavio Vukanović iz 2018.

“Dodik se igra opasnim igrama, želi da nas pretvori u Abhaziju i Južnu Osetiju izolujući od ostatka svijeta i pretvarajući u geto i evropski pojas Gaze.” napisao je Vukanović.

Ukoliko se njegove tvrdnje pokažu tačnima, a Dodik se odluči na ovakve poteze sigurno je da će BiH upasti u još dublju politički krizu ili će opasne namjere Milorada Dodika neko ranije “obuzdati”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!