Dragan Stevanović, Dželila Mulić-Čorbo i Vlatko Glavaš u Novom danu

Vijesti 01. jun 202115:11 0 komentara
N1

U Novom danu sutra donosimo:

Ljekar Dragan Stevanović, član SDP-a, zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Sarajeva danas je naš gost. Govorimo o epidemiološkoj situaciji u BiH, ali i politici.

U kakvom nam je stanju danas mentalno zdravlje? Da li se, polako, vraćamo u život bez korone? Šta to znači za nas, kako i sebi i okolini objasniti ono kroz šta smo prošli, još prolazimo, i da to što manje ostavi negativne posljedice. Kako sada brinuti o sebi? Sa nama Dželila Mulić-Čorbo, psihologinja i psihoterapeutkinja.

U Beogradu sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima vlasti i parlamentarnih stranaka iz Republike Srpske. Kako je ranije objavljeno, održavanje sastanka tražila je predsjednica RS Željka Cvijanović, a tema sastanka je imenovanje Chirstiana Schmidta za novog visokog predstavnika u BiH. Uživo smo u Banjaluci, sastanak komentira novinar Dejan Šajinović.

Kao uvertira u Evropsko fudbalsko prvenstvo BiH igra dva prijateljska meča. Prvi duel ekipa Ivayla Peteva odigrat će u srijedu 18h na stadionu Grbavica u Sarajevu, a protivnik će biti selekcija Crne Gore. Druga utakmica je duel u Kopenhagenu, 06.06. gdje ćemo odmjeriti snage protiv selekcije Danske. Naš gost Vlatko Glavaš sa kojim ćemo komentarisati i uspjeh Veleža, titulu Borca, te pobjedu Chelsea u Ligi prvaka.

U galeriji “Jelićeva” 4. juna u 18h sarajevski slikari Alena i Nijaz Gojak otvaraju izložbu slika „Mahala“. Izložba je posvećena mahali, koju ljudi, prema riječima autora izložbe, mahom tumače kao zaokružene stambene dijelove grada oko centralne čaršije, ali mahala je i mnogo više od toga. Šta, saznajte u Novom danu, danas su naši gosti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!