Dragojević – Stojić, Petrović, Milinković, Kamenjaš i Muminović u Novom danu

Vijesti 15. jul 202213:48 > 15:04 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

U BiH moguć je rast temperatura i do 40 stepeni, toplotni val već hara Evropom. Broj oboljelih od koronavirusa raste, post – covid nam je i dalje problem. Ljekari savjetuju, gošća Novog dana je dr. Maja Dragojević-Stojić – internista kardiolog u Opštoj bolnici Prijedor.

O pravu i pravima, istragama, procesima, policiji, studentima, društvu, politici, danas za Novi dan govori akademik Borislav Petrović.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u košarci Kenan Kamenjaš novi je član KK Budućnost Voli. Narednu sezonu Kameni će igrati u glavnom timu Podgoričana, a sjajnu prošlu sezonu ABA lige Kamenjaš je krunisao u idelanoj petorci ABA lige. Kenan Kamenjaš naš je gost. Govorimo o košarci, košarkaškom kampu, reprezentaciji.

U noći s 25. na 26. august 1992. godine granatirana je i zapaljena sarajevska Vijećnica, nacionalna i univerzitetska biblioteka. Trideset godina kasnije, Adnan Muminović je poželio da svom gradu vrati nešto, vječito, uvjeren da je čitanje jedna od najljepših stvari u životu. U tome je i uspio sa objavom knjige “Kratke priče znatiželjnog uma”. Naš je gost.

U sklopu festivala “Baščaršijske noći” u velikoj dvorani JU BKC Sarajevo 24. jula svi ljubitelji jedinstvenog spoja portugalskog fada i našeg sevdaha imat će priliku uživati u koncertu Maje Milinković koja je naša gošća.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!