Džaferović uputio saučešće porodici stradale djevojke u Stocu

Vijesti 23. apr 202209:27 0 komentara
F.Z./N1

Šefik Džaferović, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine, izrazio je saučešće porodici stradale djevojke (27) Elmire Sefo, koja je sinoć uslijed snažnog zemljotresa koji je pogodio BiH, zadobila teške povrede u porodičnoj kući u Stocu uslijed kojih je i preminula.

“Sa dubokom tugom sam primio vijest o pogibiji Elvire Sefo u zemljotresu koji je pogodio Stolac. Ogromna je tragedija što je ovaj mladi život prerano ugašen. Porodici i prijateljima poginule djevojke upućujem izraze najdubljeg saučešća. Molim Stvoritelja da im ublaži bol i podari strpljenja u ovim izuzetno teškim trenucima”, napisao je Džaferović na Facebooku.

Djevojka je odmah nakon zadobijenih povreda prebačena u bolnicu u Mostar, međutim, uprkos naporima ljekara nije uspjela preživjeti.

POVEZANE VIJESTI

Jutros je ekipa N1 posjetila Kukavac, mjesto u kojem se nalazi porodična kuća stradale djevojke. Vidljiva je pričinjena šteta kao i ostaci stijene koja se obrušila, a cijelo naselje je obavijeno tugom.

Mještani se ne mogu suočiti sa ovom tragedijom, a kako kažu u kući u kojoj se ona desila nema nikoga s obzirom na to da su i roditelji i sestra stradale Elmire zadobili lakše tjelesne povrede te su zadržani u bolnici.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!