Edin Zubčević, Šemsudin Mehmedović, Srđan Mandić i Natali Dizdar u Danu uživo

Vijesti 31. mar 202110:41 0 komentara
N1

Ne propustite ni današnje izdanje Dana uživo. Izvještavamo o procesu imunizacije u zemlji, nabavci vakcina i svim aktuelnim temama.

“Sarajevo od blata” – tako je urednik portala Nomad naslovio svoj osvrt na (ne)izbor gradonačenika Sarajeva. Edin Zubčević danas je sa nama u komentaru aktuelnosti.

O jučerašnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta BiH, nabavci vakcina, spavanju institucija, smjeni ministara za Dan uživo govori SDA-ov zastupnik Šemsudin Mehmedović.

Srđan Mandić, načelnik Općine Centar i potpredsjednik Naše stranke ponudio je Centralnoj banci BiH novu lokaciju za izgradnju zgrade koja je trebala biti u sarajevskom parku Hastahana. Je li realno da banka to prihvati, kako gleda na neizbor Bogića Bogićevića na čelo Sarajeva, te šta je novi kamen spoticanja sa bivšim SDA-ovim ministrom Farukom Kapidžićem pitamo ga danas.

Naš gost je i Nicola Bay, direktor Danskog vijeća za izbjeglice u BiH. Razgovaramo o zdravstvenom stanju migranata u našoj zemlji.

Zadarska pop diva Natali Dizdar najzad ima novi samostalni singl “Kad mislim na to”, a najavljuje i koncert uživo za kraj aprila. Natali je naša današnja muzička gošća.

Donosimo i pregled najvažnijih vijesti iz regije i svijeta, vijesti iz sporta, ekonomije i biznisa.

Sa vama je od 16 sati Emela Burdžović Slipičević.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!