Edis Baković, Christian Wehrschutz, Vedo Spahović i Žika Bogdanović u Novom danu

Vijesti 25. jan 202216:01 0 komentara
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Ne smiruju se tenzije izeđu Ukrajine i Rusije. Svi se pitaju, hoće li se Rusija usuditi i izvršiti kopnenu invaziju na Ukrajinu. SAD ne isključuju slanje 8.500 hiljada svojih vojnika u ovo područje. Kakva je globalna reakcija na dešavanja prati i analizira novinar ORF-a Christian Wehrschutz iz Kieva.

KJKP Toplane nastavilo je sa gašenjem kotlovnica. Ukoliko ne budu nabavljene dodatne količine plina imaju alternativnog goriva za još jedan dan rada. Dio građana Kantona Sarajevo već dva dana je bez grijanja. Na optužbe iz Energoinvesta da Sarajevo Gas i Toplane nisu naručile dovoljne količine gasa odgovara Edis Baković – direktor Sarajevo Gas-a.

Velika Britanija se sve više spominje kao zagovornik sankcija koje je Amerika uvela pojedincima u BIH. Kako se u britanskim krugovima gleda na dešavanja u BIH za Novi dan govori Vedo Spahović – novinar iz Londona.

Evropsko prvenstvo u rukometu ulazi u završnicu. Ko su glavni kandidati za medalje? Zašto su ex-yu selekcije daleko o pobjedničkih postolja? Ko su najpozitivnija iznenađenja u Mađarskoj i Slovačkoj ove godine, a ko je najviše razočarao? Odgovore na ova i druga pitanja daće nam novinar portala Balkan Hanball i Handball Planet Žika Bogdanović.

14. izdanje Ski kupa Srebrena lisica bit će održan naredni vikend na Bjelašnici. Srebrena lisica već je dobila poziciju regionalnog takmičenja i samim tim gostovanje stranih takmičera ne izostaje pa je tako prethodnih godina bilo skijaša iz Srbije, Hrvatske i drugih zemalja regiona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!