Ekskluzivno za N1 u Danu uživo govori admiral NATO-a Rob Bauer

Vijesti 19. jul 202213:17 > 13:17 0 komentara
N1

Sve o najvažnijim temama i događajima doznajte u Danu uživo, i danas do 16 do 18.30h.

Danas gledajte:

Ekskluzivno za Dan uživo govori admiral NATO-a Rob Bauer, jedan od najviših vojnih časnika sjevernoatlantskog saveza. Kakva se poruka šalje posjetom tako visokopozicioniranog časnika NATO Saveza Bosni i Hercegovini? Je li članstvo BiH u Alijansi neminovnost nakon rata u Ukrajini? Hoće li NATO slati svoje snage u našu zemlju kao odgovor na eventualne pokušaje narušavanja integriteta zemlje? Kako će se reagirati u slučaju ruskog veta na EUFOR-ovu misiju, te hoće li biti odgovora ako Republika Srpska istraje u nakanama ponovnog formiranja vojske RS? Samo su neka od pitanja koja ćemo postaviti admiralu Baueru, koji govori samo za N1.

Posljednji dilomatski skandal između Hrvatske i Srbije još jednom je vratio odnose u regiji korak unazad. Koje su bile Vučićeve namjere, te je li hrvatski odgovor bio preoštar ili sasvim adekvatan situaciji? Analiziramo sa Dušanom Janjićem, iz beogradakog Foruma za etničke odnose.

O predizbornoj kampanji koja se ozbiljno zaoštrava u BiH, izgledima kandidata opozicije, poskupljenjima te aktualnoj političkoj situaciji u BiH i regiji, razgovaramo sa Zukanom Helezom, državnim zastupnikom iz klupe SDP-a.

Toplinski val u Europi izazvao je brojne probleme ali i razotkrio sve opasnosti klimatskih promjena. Jesmo li zakasnili u pokušajima spašavanja planeta? Očekuju li nas nesnošljive vrućine u bližoj budućnosti? Gdje je u svemu BiH? Pitamo našeg gosta, Gorana Trbića, dekana Prirodno-matematičnog fakulteta u Banjoj Luci.

Vaš domaćin danas je Boris Brezo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!