Emir Zlatar i Miro Lazović gosti Novog dana na N1

Vijesti 24. aug 202216:23 0 komentara
N1

Zastupnik u Bundestagu Josip Juratović sastao se u Sarajevu sa predstavnicima organizacija civilnog društva, akademske zajednice, građanskim aktivistima i novinarima iz reda svih naroda i građana iz cijele Bosne i Hercegovine. Tokom dvosatnog susreta sudionici su razmijenili ideje i vizije, te ukazali na suštinske probleme u kojima se bosanskohercegovačko društvo i država nalazi. O sastanku, ali i odgovorima na pitanje - Gdje se nalazi bh. društvo razgovaramo sa Emirom Zlatarom i Mirom Lazovićem - predstavnicima Vijeća za provedbu Deklaracije o ustavnim i drugim reformama u BiH.

01.09. počinje nova školska godina, za prvačiće novo, važno poglavlje u životu. Koliko stresno? Kako pripremiti djecu za polazak u školu? Kako da se roditelji pripreme za ovaj veliki korak? Na šta sve treba obratiti pažnju? Pedagozi daju odgovore na naša pitanja.

Lejla Njemčević prva je na svjetskoj UCI maraton ranking listi i Lejla piše historiju bh. biciklizma. Naredno takmičenje za najbolju bh. biciklistkinju je Svjetsko prvenstvo koje se sredinom septembra mjeseca održava u Danskoj. Lejla Njemčević danas je gošća Novog dana.

U Sarajevu se održava Svjetsko prvenstvo u džudu za kadete, velika sportska manifestacija koja se održava pod okriljem Međunarodne džudo federacije i na kojoj učestvuje oko 500 takmičara iz 60 zemlja. Takmičenje traje do 28. augusta, kada je na programu ekipno takmičenje. Detaljnije u Novom danu.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!