Erol Avdović, Damir Arnaut i Nedžad Koldžo u Danu uživo

Vijesti 03. nov 202212:11 0 komentara
N1

U današnjem Danu uživo gledajte:

U okviru Berlinskog procesa u Berlinu se danas održava samit zemalja zapadnog Balkana, a među njima je i Bosna i Hercegovina koja će potpisati tri sporazuma. Više detalja donosimo u “Danu uživo”.

Donosimo i reakcije na jučerašnji nastup Svena Alkalaja u Vijeću sigurosti UN-a, a sa nama iz New Yorka je i novinar Erol Avdović.

O formiranju vlasti nakon Općih izbora, pregovorima sa HDZ-om, slučaju suzdržane Boške Ćavar pri glasanju o tome da samo državna obilježja budu u javnim ustanovama u Mostaru i ostalim aktuelnostima danas razgovaramo sa Damirom Arnautom, novoizabranim zastupnikom Naše stranke u Parlamentu FBiH.

O krizi u preduzeću “Zrak”, optužbama radnika da je glavni krivac za tešku situaciju, za Dan uživo govori Nedžad Koldžo, prvi čovjek ove firme.

Uživo izvještavamo i iz Kupresa, gdje u posjetu stiže predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, ponovo zaobilazeći institucije Bosne i Hercegovine.

Upoznajte i maturante Pete gimnazije u Sarajevu koji su kreirali platformu za kodiranje. Sa nama su danas Imad Dumanjić, Haris Imamović i Din Astoić.

Ne propustite najvažnije vijesti iz svijeta, kao ni naš sportski blok.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!