Fahrudin Radončić, Bodo Weber i Branko Rihtman u Danu uživo

Vijesti 16. sep 202110:58 0 komentara
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme i događaje, naši reporteri izvjestit će o posljednjim detaljima uhićenja u slučaju "Memić", zbivanjima u Srebrenici te Sloveniji. Osim toga, gledajte:

– Ostaje li na čelu SBB-a i dalje, koga će podržati u kandidaturi za člana Predsjedništva BiH, kako gleda na aktualno stanje u zemlji, odnos susjeda prema Bosni i Hercegovini, samo su neke od tema o kojima će govoriti predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić. Danas je naš gost.

– Donosimo osvrt na posjet njemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji. Sa kakvim porukama je došla u Beograd? Kakva je njena politička zaostavština prema Zapadnom Balkanu? Mijenja li se njenim odlaskom u mirovina politika najjače članice Europske unije prema BiH i regiji, analizira Bodo Weber.

– Bosna i Hercegovina – zemlja istaknutog rizika u pogledu epidemiološke situacije. Brojne zemlje uvode ograničenja za bh. državljane, a broj zaraženih i preminulih u porastu. Šta nam slijedi, zašto sve više ljudi ima dugoročne posljedice, da li nas je korona “nadmudrila” i postoji li način da izađemo iz pandemije? Naš gost Branko Rihtman.

– Od 18 sati u sklopu emisije “Dan uživo” specijal posvećen 26. godišnjici djelovanja Nogometnog saveza BIH. Gdje se danas nalazi bh. nogomet sa Semirom Mustafićem danas analiziraju naši gosti.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, biznis i sportske, kao i servisne informacije.

S vama danas Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!