Gorica Dodik reagovala na najavljenu humanitarnu akciju: Nadam se velikom odzivu

Vijesti 29. okt. 202120:132 komentara
Podijeli:
Gorica Dodik
Izvor: Gorica Dodik (Twitter)

Nakon što su aktivi mladih SDS, PDP, DNS i SPS najavili da će 30.oktobra organizovati humanitarnu akciju "Doniraj za porodicu Dodik", oglasila se i kćerka Miloarada Dodika, Gorica Dodik koja je rekla da će sva prikupljena sredstva biti proslijeđena u humanitarne svrhe.

Zahvaljujem se omladini dole pomenutih stranaka, podržavam akciju i nadam se da će odziv biti velik. Sva sredstva koja budu prikupljena biće proslijeđena u humanitarne svrhe, napisala je Gorica na društvenoj mreži Twitter.

Aktivi Mladih SDS, PDP, DNS i SPS organizuju 30. oktobra 2021. humanitarnu akciju „Doniraj za porodicu Dodik“ na Trgu Krajina u Banjaluci.

– Predstavnici Aktiva Mladih naših partija obratiće se medijima i upoznati javnost sa našom humanitarnom akcijom na koju smo se odlučili nakon srceparajućih izjava srpskog člana Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom da njegova djeca ne mogu naći posao i da njihove firme negativno posluju – naveli su u SDS.

Humanitarna akcija opozicije reakcija je na Dodikovu izjavu u NSRS u kojoj je rekao da njegova djeca ne rade i posluju u minusu.

 

Komentari

Vaš komentar