Gradonačelnica Sarajeva odgovorila na poziv Draška Stanivukovića

Vijesti 17. maj. 202114:29 > 14:435 komentara
Podijeli:
Izvor: Facebook/Benjamina Karić

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić odgovorila je na poziv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da dođe u zvaničnu posjetu.

Karić mu se zahvalila na čestitkama i željama, te poručila kako vjeruje da ima puno mogućnosti za uspješnu saradnju Sarajeva i Banjaluke.

“Koristim ovu priliku da i Vama također uputim najbolje želje i mnogo uspjeha u realizaciji svih dobrih projekata u prelijepoj Banja Luci za dobrobit njenih stanovnika i svih građana naše zajedničke domovine. Uvjerena sam da će vrijeme pokazati koliko je značajno da naši gradovi, kao i sve druge lokalne zajednice, upravo sada uz dodatnu energiju mlade generacije, učine napore na razvoju i modernizaciji naših sredina. Sa zadovoljstvom sam primila poziv da posjetim Banja Luku na čemu Vam iskreno zahvaljujem. Rado se odazivam i dijelim Vaše uvjerenje da ima puno mogućnosti za uspješnu saradnju dva najveća grada u našoj zemlji. Dijalog, otvorenost, saradnja i izgradnja mostova prijateljstva ostaje jedno do mojih opredjeljenja”, napisala je Karić u odgovoru.

Podsjetimo, Stanivuković je uputio čestitke i poziv za službenu posjetu Karić prošlog petka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar