Gratz, Pašović, Miladinović, Odobašić i Jakirović gosti Novog dana

Vijesti 16. aug 202215:46 0 komentara
N1

Brojni gosti i zanimljive teme očekuju vas u izdanju emisije "Novi dan" za srijedu.

“Politiku sam napustio – to je konačna odluka”; “Izborna je godina i ne bih da nanosim bilo kakvu štetu političkoj organizaciji Naša stranka” – ovako je 2018. godine napuštajući politiku govorio Dennis Gratz – jedan od najjaktivnijih bivših zastupnika u Parlamentu FBIH. Sada se odlučio vratiti politici. O razlozima govori za Novi dan.

Sarajevo Film Festival, događaj je čiji crveni tepih svake godine okupi poznata lica s domaće i regionalne scene u zanimljivim i svečanim modnim izdanjima. Prilika je ovo i za afirmaciju domaćih modnih dizajnera čije kreacije sve češće viđamo na crvenom tepihu. Stilistica Gordana Gaša Miladinović naša je gošća.

O Sarajevo film festivalu, nama u svijetu i svijetu u nama, o napadu na slavnog pisca Salmana Rushdie-a, odnosu Sarajeva prema ovom piscu razgovaramo sa čovjekom koji se spominje u jednom od članaka Rushdie, bh. režiserom Harisom Pašovićem.

Sarajka Neira Odobašić napravila veliki podvig i Bosnu i Hercegovinu predstavila u najboljem svjetlu. Uspjela je završiti najekstremniji svjetski triatlon, poznat kao Norseman, koji se održava u Norveškoj. Sve o ovom podvigu reći će nam u Novom danu.

Zrinjski sutra igra prvu utakmicu playoff-a Konferencijske lige u fudbalu protiv Slovana iz Bratislave. Naš gost je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Minela Jašar – Opardija je sa vama od 08-11h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!