Halilović, Šetić, Radulović, Kurt i Kapetanović gosti Novog dana

Vijesti 21. nov 202216:41 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Vijest da je fudbaler Zrinjskog izvršio, a fudbaler OFK Beograd pokušao izvršiti samoubistvo ponovo je otvorila potrebu da govorimo mentalnom zdravlju sportista. Šta je to što sportiste gura do granica izdržljivosti? Šta kada se dogodi povreda, šta kada nema rezultata? Čija je onda briga sportista? Remzija Šetić – sportski psiholog i Miralem Halilović – kapiten košarkaške reprezentacije BIH govore za Novi dan!

U toku dogovori o formiranju vlasti. Pregovarači zauzeli pozicije. Poznati poželjni i nepoželjni u budućim sazivima parlemenata i skupština, samo nije poznato šta će od budućih koalicija imati građani?! Hoćemo li početi živjeti bolje? Koliko mediji doprinose davanju na važnosti političarima nauštrub interesa građana, jutros u studiju govore Planinko Kapetanović – građanin, novinarka Senka Kurt i predstavnici vlasti.

Povlačenje iz Hersona, taktička zamka za Ukrajince ili strateški poraz Rusije? Zašto je do povlačenja došlo baš sada – sprema li Rusija neku novu strategiju, može li nadolazeća zima donijeti odgovor na ovo pitanje – za Novi dan govori ekspert za naoružanje Vlade Radulović iz Beograda.

Analizu drugog dana sa fudbalskog prvenstva u Kataru donose kolege iz sportske redakcije. Analiziraju najzanimljivije utakmice, poteze, atmosferu i pisanja svjetskih medija.

Minela Jašar – Opardija je sa vama od 08-11h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!