Haris Vranić, Dragan Stevanović i Dragan Mektić gosti Dana uživo

Vijesti 25. mar 202111:15 > 11:16
N1

U BiH danas najzad stižu vakcine naručene putem Covax mehanizma. U Danu uživo izvještavamo o planu imunizacije u našoj zemlji.

O epidemiološkoj situaciji u Sarajevu, stanju u zdravstvenim ustanovama, produžavanju i pooštravanju mjera razgovaramo sa ministrom zdravstva i šefom kriznog štaba dr. Harisom Vranićem.

Poraz? Valjanje velikog imena u blatu? Nestabilnost “Četvorke” ili napad Hadžibajrića i SDA? Šta se desilo na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Sarajeva na kojoj nije izabrano rukovodstvo i nakon koje je Bogić Bogićević povukao kandidaturu – danas pitamo SDP-ovog vijećnika dr. Dragana Stevanovića.

Danas se nastavlja suđenje bivšem ministru sigurnosti Draganu Mektiću u Sudu BiH. O dinamici procesa, neradu državnih institucija za vrijeme krize Mektić govori za Dan uživo.

Ovo je vrijeme kad trebamo biti solidarni i učiniti šta možemo jedni za druge. O akcijama pomoći bolesnim sugrađanima koje su pokrenuli govore glumac Mirvad Kurić i poduzetnik Ejub Kučuk.

Branko Đurić Đuro će 28. marta ugostiti gledatelje Đurologije u svom domu. Mi ćemo danas ugostiti njega i zajedno najaviti 500. izdanje showa kojeg je pogledalo 300.000 ljudi.

Danas sa vama od 16 sati Emela Burdžović Slipičević.