Ibrahim Hadžibajrić, Igor Crnadak, Ednan Drljević i Albina u Danu uživo

Vijesti 23. feb 202112:05 > 12:06 0 komentara
N1

U emisiji "Dan uživo" donosimo informacije sa sastanka SDA-HDZ, domaće, regionalne, ekonomske, svjetske, sportske i servisne informacije.

Od 16 sati, gledajte:
–  Vlast u Kantonu Sarajevo zabrinuta zbog povećanog broja zaraženih. Donose se nove mjere, pojačaće se nadzor postojećih. U međuvremenu, skok novozaraženih, o čemu danas za N1 i “Dan uživo” govori Član Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo prim.dr. Ednan Drljević. 
– I dalje čekamo datum kada će u BiH stići cjepiva i početi vakcinacija stanovnika. U međuvremenu,  Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica je objavio anketu o cijepljenju, a što je ona pokazala, želimo li se ili ne cijepiti, pitamo našeg gosta, on je doc. dr. Nino Hasanica.
– Postoji li doista njegovo nezadovoljstvo u “Četvorci”, o čemu su jučer razgovarali na sastanku, kada stiže Lidl u BIH, izbori u Srebrenici i Mostaru, teme su o kojima govori predsjednik NBL-a i načelnik općine Stari Grad Ibrahim Hadžibajrić. 
– O aktualnoj političkoj situaciji u RS, jučerašnjem susretu sa Johannom Sattlerom, nedavnoj sjednici NSRS govori potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.
– Kontroverze koje su prethodile prikazivanju „Dara iz Jasenovca“ na televiziji, izazvale su svojevrsni referendum na društvenim mrežama.
Kako je jedan igrani film uspio izazvati ovakav odjek u javnosti, kakvim ocjenjuju ovo filmsko ostvarenje , danas govore filmski kritičari Dubravka Lakić i Faruk Lončarević te Vahidin Preljević , sa Filozofskog fakulteta U Sarajevu.
– Ona je ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu. Ima 22 godine, sudjelovanje u show programu Vioce, dok je na Dori pobijedila sa skladbom ‘Tick-Tock’, koja je na YouTube kanalu ubrzo stekla veliku popularnost.  Albina danas govori za N1 i “Dan uživo”.
Danas sa Vama Zvonko Komšić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!