Igor Crnadak, Marijana Mijatović i Milan Radović gosti Dana uživo

Vijesti 09. apr 202113:23 > 14:13 0 komentara
N1

Na kraju radne nedjelje „Dan uživo“ donosi neke od najzanimljivijih tema u BiH i regionu proteklih dana. Govorimo o političkim dešavanjima, borbi protiv koronavirusa, migrantskoj krizi u USK, prijedlozima i Zakonima, ali i sportskim temama.

O najavi kako SNSD naredne godine odlazi u opoziciju u RS, problemima sa stranačkim preletačima, najavama izmjena Izbornog zakona, dešavanjima u Banjaluci posljednih dana – razgovaramo sa poslanikom u NSRS i potpredsjednikom PDP-a Igorom Crnadkom.

Tenzije u Crnoj Gori ponovo rastu. Jedan od razloga – pokušaj smjene ministra Vladimira Leposavića, koji negira genocid u Srebrenici, drugi – pokušaj izmjene Odluke o sticanju crnogorskog državljanstva. Protestuje se i zbog jednog i zbog drugog. Za to vrijeme broj novozaraženih i preminulih od koronavirusa raste. Iz Podgorice o tome Milan Radović, programski direktor Građanske alijanse Crne Gore.

U Sarajevu je juče predstavljen prijedlog novog Zakona o socijalnim uslugama u FBiH. Šta se njime mijenja, te zašto je značajno njegovo usvajanje – razgovaramo sa kreatorima ovog zakonskog rješenja.

O svom iskustvu u traženju posla,sistemu koji ne poznaje njeno zvanje, koronavirusu i vakcinama iz naučnog ugla – govori Banjalučanka Marijana Mijatović, diplomirana biohemičarka.

Nakon gotovo tri decenije, najbolji bokserski timovi sa ex Yu prostora uskoro će imati priliku da se oprobaju jedni protiv drugih u okviru Regionalne lige, čiji je žrijeb obavljen danas u Sarajevu. O formatu takmičenja, njegovim učesnicima, klubovima predstavnicima BiH u ligi razgovaramo sa Enesom Peštekom, predsjednikom Bokserskog saveza BiH.

Ni ovog puta u „Danu uživo“ neće izostati svjetske aktuelnosti, servisne informacije, najnovije vijesti.

Sa vama ovog petka Dalibor Mrdić.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!