Incident na letu za Tuzlu, muškarac psovao srpsku majku (VIDEO)

Vijesti 29. dec 202115:42 > 16:22 15 komentara
Screenshot

Na sinoćnjem letu iz danskog Bilunda za Tuzlu desio se nesvakidašnji incident kada je S. I. pokušao da otvori vrata aviona u vrijeme leta jer je avion preusmjeren u Beograd. Muškarac nije želio da ga "vode u Srbiju".

Avion niskobudžetne kompanije Wizz Air zbog magle nije mogao da sleti na aerodrom u Tuzli, a nakon informacije da se let preusmjerava za Beograd jedan od putnika ustao je sa svog sjedišta i pokušao da otvori vrata.

Muškarac je intervencijom kabinskog osoblja brzo savladan, što možete pogledati i u videu.

„Je*em vam majku gospodsku srpsku! Je*em vam mater u usta srpska! Je*em vam mater balijsku! Zašto šutite? Što me vodite u Srbiju?“, izgovarao je on bijesno, sve vrijeme pokušavajući da se otrgne iz ruku mladića koji mu je ruke držao iza leđa, pokušavajući da ga zadrži.

Uznemirujući video

“Neću da se smirim! Srušit ću avion. Ubit ću sebe, ženu i dijete. Ali je*aću vam majku svima!”, zaprijetio je on . Kada je potom jedna stjuardesa pokušala da ga smiri, mirno spustivši ruku na njegovo rame, moleći ga da sjedne, zarad njegove bezbjednosti, ali i zbog drugih putnika, on ju je nazvao ku*vom.

Nakon što je muškarac spriječen u namjeri isto je probala da učini i njegova supruga.

Nakon slijetanja na beogradski aerodrom oboje su uhapšeni.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare