Ismet Gavrankapetanović, Nenad Stevandić i Nela Hasić u Danu uživo

Vijesti 22. sep 202113:43 0 komentara
N1

U današnjem Danu uživo gledajte:

Prenosimo obraćanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih naroda. Obraćanje analiziramo sa političkim analitičarom Jasminom Mujanovićem koji nam se pridužuje iz New Yorka.

O trenutnim blokadama, prošloj sjednici Zastupničkog doma PSBiH, srpskom svetu, aktuelnoj krizi u zemlji, te aferi “Korona ugovori” razgovaramo sa zastupnikom i predsjednikom Ujedinjene Srpske Nenadom Stevandićem.

Sa nama je danas i Ismet Gavrankapetanović direktor Opće bolnice Abdulah Nakaš u Sarajevu. Razgovaramo o porastu broja oboljelih od koronavirusa, uzrocima visoke smrtnosti, bolničkim kapacitetima, procesu imunizacije, ali i tome koliko su zapuštena ostala oboljenja.

Saznajte kako se možete priključiti borbi protiv raka dojke i registrovati se za Trku/šetnu za život – Race for the Cure 2021. Saznajte i zašto je rano otkrivanje bolesti od izuzetnog značaja. Sa nama je regionalna direktorica Udruženja Think pink – Zajedno smo jedno, Nela Hasić.

Regionalno okupljanje medijsko-marketinške struke Weekend Media Festival (WMF) nakon godinu dana pauze ove se jeseni od 23. do 26. septembra uživo vraća u Rovinj pod geslom “Živio život”. Šta sve festival donosi pitamo direktora Tomu Ricova.

Ne propustite ni vijesti iz ekonomije, biznisa, te pregled onih najvažnijih iz sporta.

Sa vama je danas Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!