Janjić i Plakalo gosti Dana uživo na N1

Vijesti 09. dec 202212:47 0 komentara
N1

Ne propustite još jedno izdanje emisije Dan uživo, od 16 do 18.30h.

Danas gledajte:

Danas će sve oči biti uprte u Vatrene koji danas na megdan izlaze moćnom Brazilu. Uživo pratimo atmosferu među navijačima u Mostaru, Kiseljaku i u gradovima Hrvatske.

Zašto ne prestaju tenzije na Kosovu? Može li Vučić odgovoriti na poteze Prištine, ili je sve samo pitanje politizacije? Što kada Kosovo podnese zahtjev za članstvo u EU? Hiće li BiH opet biti moneta za potkusurivanje? Danas razgovaramo s političkim analitačarem Dušanom Janjićem.

Sve su glasnije poruke o tomu kako Bosna i Hercegovina treba dobiti kandidatski status 15. decembra na sjednici Europskoga vijeća. Jesu pozitivni pomaci ka brzom formiranju vlasti dovoljan znak spremnosti bh. političara? Hoće li nova vlast konačno provesti europske prioritete? Za Dan uživo govori Haris Plakalo, iz Europskog pokreta BiH.

U povodu Međunarodnog dana ljudskih prava Ambasada Kraljevine Nizozemske u BiH u suradnji s Obala Art Centrom organizira projekciju dokumentarnog filma “Veće od traume” i panel-diskusiju. Ovim povodom s nama je Asja Krsmanović, selektorica Sarajevo film festivala.

Vaš je domaćin danas Boris Brezo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!