Kako izgleda 365 dana mandata Draška Stanivukovića: Od izbora do suza…

Vijesti 27. dec 202112:20 > 13:17 2 komentara
Screenshot

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, objavio je na Facebook profilu videozapis povodom 365 dana mandata. U videu je sublimirao sve ono kroz šta je prošao tokom ove godine, a pojavljuju se i ljudi koje je obišao ili s kojima je radio.

Stanivuković je u opisu videa naglasio da je riječ o historijskih 365 dana te da je ispred njih decenija uspjeha.

“Ponosni smo na sve što smo učinili u prvoj godini mandata”, napisao je Stanivuković.

U videu koji traje 10 minuta, Stanivuković je decidno nabrojao sve ono što je u proteklom periodu postigao nakon što je preuzeo vlast, a među tim trenucima je i njegovo slavlje kada je nedavno u Skupštini Grada Banjaluka usvojen budžet za kojeg su glasali i koalicioni partneri SNSD-a.

U videu je naglasio da su ispunjene njegove riječi nakon što je pobijedio, a to je da u Banjaluci ništa više neće biti kao prije te da će ovaj grad zadesiti i da već jesu mnoge promjene.

Istakao je i to da je u proteklih godinu doprinio većoj transparentnosti i smanjenju korupcije samim time što su javno dostupni svi podaci zaposlenih u javnoj upravi Banjaluke, kao i kupovine koje se obavljaju u ovoj instituciji.

Moglo bi se reći da je trenutak u kojem Stanivuković slavi izglasavanje budžeta bio onaj u kojem je i uzburkao skupštinsku većinu SNSD-a s obzirom na to da su i koalicioni partneri ove stranke glasali za usvajanje.

Ovaj video je prikazan u Banskom dvoru gdje je Stanivuković sa saradnicima proslavio prethodnu godinu mandata.

Video pogledajte ovdje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare