Karić, Karamatić i Avdović gosti Dana uživo

Vijesti 20. sep 202211:58 0 komentara
N1

I u današnjem izdanju Dana uživo pratimo sve aktuelnosti iz zemlje, regije i svijeta.

Uživo smo u New Yorku gdje počinje 77. sjednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Visoki predstavnik Evropske unije za vanjsku politiku i sigurnost Josep Borrell boraviće također u New Yorku, a očekuje se i sastanak sa liderima Zapadnog Balkana na marginama skupštine. Sa nama je novinar Erol Avdović.

Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva poručila je da će podnijeti krivičnu prijavu protiv NN osoba koja su sijala smrt po glavnom gradu Bosne i Hercegovine i njihovih pomagača, a što je zapravo pokazano u dokumentarcu “Sarajevo safari”. O istrazi, novim projektima, pripremama za izbore, gradonačelnica Karić danas govori za Dan uživo.

U izbornom dijelu našeg programa sa nama je predsjednik HSS-a i član Predsjedništva HNS-a Mario Karamatić koji poručuje da je Borjana Krišto, kandidatkinja za člana Predsjedništva BiH, nesalomljiva Čelična Lady.

Pridružit će nam se i sedamnaestogodišnja Amna Opačin, koja je u jednoj godini uspjela završiti dva razreda Opće gimnazije u Srednjoškolskom centru Nedžad Ibrišimović u Ilijašu.

Ne propustite najvažnije vijesti iz sporta, ali ni naš sportski blok.

Sa vama je danas Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!