Kerim Čutuna sa suzama u očima u studiju N1: Tata ti si želio ovako da pričamo

Vijesti 27. okt 202219:50 4 komentara

Kerim Čutuna gostovao je u programu N1, u prvom televizijskom nastupu nakon što je na društvenim mrežama optužio oca da je zlostavljao njegovu majku pa potom i sam postao njegova meta, sa suzama u očima govorio je o majci i svemu onome što ona i on proživljavaju.

Čutuna je ponovio sve ono što je na društvenim mrežama napisao te je dodao “da on svoga tatu voli i da mu ga je žao trenutno” i da godinama nisu u dobrim odnosima.

“Tata ti si želio ovako da pričamo, ja nisam želio..”, kazao je Čutuna.

Podsjećamo, da je otac od Kerima Čutune za N1 kazao da postoji sud koji će dati konačnu riječ o svemu.

Otac glumca Kerima Čutune za N1: “Ima druga strana medalje”

Prema njegovim riječima, društvo nam je propalo i  on ne vjeruje institucijama ali, kako objašnjava, postoji nada da će se nešto promijeniti u budućnosti.

“Pare su nas pojele, pojele su nas pozicije, moć nas je pojela, dovedeni smo do toga da smo opterećeni nebitnim stvarima. Da trpimo nasilje, da šutimo, da nas je sram toga”, objasnio je Čutuna.

Kada je počeo pričati o majci, Čutuna je zaplakao i poručio da ona Ima iskru poštovanja i sreće prema njemu, te poručio da on to poštovanje ne zaslužuje.

“Ja ne želim biti kriminalac osoba koja će učiniti ružnu stvar jer se tako bori sa nepravdom (….) Želim da vjerujem u snove koje sam kao dječak, u dobro”, naveo je Čutuna.

N1

Osim psihičkog i fizičkog zlostavljanja, njegova majka suočila se sa ekonomskim zlostavljanjem, pa je kako kaže, Čutuna ona bila uvjetovana od njegovog oca u finanskom smislu jer je bila direktorica zajedničke firme.

“Ekonomsko zlostavljanje koje je popraćeno krivičnim djelima na koje je sud zaboravio”, kazao je Čutuna i dodao da njegovoj majci niko ne vjeruje bilo da je riječ o pravosudnim ili policijskim institucijama kakvo je zlostavljanje pretrpjela.

On će, kako navodi, biti glasnik svih obespravljenih, zlostavljanih i kojih je mnogo oko nas, kako kaže, ali čije se priče ne čuju i on upravo zbog takvih govori i istrajava u svojoj borbi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare