Ko je Dodikov harmonikaš? Gdje je Dodik tu je i on

Vijesti 19. okt 202108:22 > 08:23 1 komentar
SNSD, SRNA / RAS KOMBO

Nastup u zgradi Predsjedništva BiH izazvao je lavinu negativnih komentara.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik jučer je u zgradu Predsjedništva BiH doveo harmonikaša. Njihov “nastup” izazvao je izuzetno veliki broj reakcija, kolega iz Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je da “Dodik sam sebe ponižava” i da je harmonikaš nepotrebna provokacija. Bivši zamjenik komandanta specijalne policije Republike BiH Zoran Čegar izjavio je da se “spremio da uhapsi i Dodika i harmonikaša”, a prema informacijama dostupnim javnosti harmoniku je u zgradu Predsjedništva unio jedan od savjetnika Milorada Dodika. No, jučer se javnost pitala i koje čovjek koji je odlučio učestvovati u Dodikovom performansu.

Harmonikaš je Miroslav Matić i redovno prati Milorada Dodika. On je prije tri godine razvukao harmoniku i u Gradiški, na granici između BiH i Hrvatske, kada je Dodik radost povodom rođenja unuka podijelio sa službenicima na graničnom prelazu. Tada su Dodikov sin Igor i snaha Ivana dobili sina, a Dodik je šesti put postao djed otkriva Srpskainfo.

“Nastupu” Dodika i  harmonikaša Matić, jučer su se pridružili ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac i članovi Kabineta  člana Predsjedništva iz reda srpskog naroda.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare