Krenuo sa radom ski-bus za Јahorinu

Vijesti 03. jan 202212:55
Podijeli:
Izvor: F.Z. / N1

Na relaciji od Pala do Јahorine od danas do 31. marta saobraćat će ski-bus, a vikendima i od Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva kako bi se domaćim i stranim turistima omogućio lakši dolazak i uživanje na olimpijskoj ljepotici.

Direktor Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo Igor Ikonić rekao je novinarima da je projekat “Ski-bus” namijenjen turistima u ovoj sezoni i da su na ideju došli nakon velikog broja upita turista.

“Јahorina kao top destinacija ovo zaslužuje. Želimo je još više približiti ljudima, turistima koji su smješteni u gradskim opštinama, ali i domaćim skijašima koji će po simboličnim cijenama karte da se voze do planine i nazad”, istakao je Ikonić.

Ikonić je dodao da su interesovanje iskazali i hotelijeri i vlasnici privatnog smještaja na Palama i gradskim opštinama koji bi finansirali odlazak svojih gostiju, što je pohvalno.

Izvor : SRNA

On je naveo da su prednosti ski-busa izbjegavanje gužvi i traženje mjesta za parking.

Prema njegovim riječima, u toku su pregovori i sa Ski-centrom Ravna planina da ovaj autobus u narednim danima obuhvati i tu liniju.

Ikonić je dodao da se karte mogu kupiti kod vozača pri ulasku u ski-bus, a korisnici ovog prevoza bit će blagovremeno obaviješteni o stajalištima i ti podaci će se dnevno ažurirati, a sve u skladu sa potrebama putnika.

Cijena karte na relaciji Pale-Јahorina iznosi četiri KM, dok je povratna šest KM.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Vikendima će ski-bus saobraćati na relaciji Istočna Ilidža-Istočno Novo Sarajevo-Pale-Јahorina po cijeni od šest KM, a povratna karta koštaće 10 KM.

Raspored vožnje može se pogledati na linku Turističke organizacije Istočnog Sarajeva istocnosarajevo.travel/ski-bus .

Komentari

Vaš komentar