Lagumdžija, Kojović, Muratović i Trifunović u Danu uživo

Vijesti 24. maj 202213:02 0 komentara
N1

U današnjem izdanju "Dana uživo" izvještavamo i analiziramo najvažnije teme u zemlji, regiji i svijetu.

Uživo smo u okolini Bihaća, gdje je jutros gorila fabrika firme Austrotherm. Pratimo i dinamiku budžeta BiH u iščekivanju novca za izbore 2022.

Predizborna utrka uveliko je počela. Optužbe, imena, etnički prefiksi, politiziranje najosjetljivijih tema u fokusu su kandidata. Ekonomija u sjeni. Ko će pomoći građanima da prezime zimu i prežive inflaciju? O ekonomskim tokovima, aktivnostima organizacije R.F.Kennedy Human Rights, kandidatima i njihovim programima danas razgovaramo sa univerzitetskim profesorom, bivšim ministrom vanjskih poslova i bivšim prvim čovjekom SDP-a Zlatkom Lagumdžijom.

Sa nama je danas i Predrag Kojović, zastupnik Naše stranke u Zastupničkom domu Parlamenta BiH. O podršci Denisu Bećiroviću za predsjedničkog kandidata, nedostatku novca za izbore, utrci koja slijedi razgovaramo u “Danu uživo”.

Udruženje pacijenata sa alergijama, astmom i atopijskim dermatitisom, organizuje 3. međunarodni AAA Kongres, a uz pokroviteljstvo Akademije nauka i umjetnosti BiH. Naša gošća je predsjednica udruženja Vildana Mujkić.

O predstavi “Moja predstava” koja je prvi projekat Udruženja “Moje pozorište”, a koja će premijeru imati sutra u Sarajevu razgovaramo sa glumcima Alenom Muratovićem i Branislavom Trifunovićem.

Ne propustite pregled najvažnijih vijesti iz svijeta, kao ni naš sportski blok.

Sa vama je danas Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!