Livno: Prihvaćene preporuke koje se odnose na rad ugostiteljskih objekata

Vijesti 25. mar 202114:15 1 komentar
N1

Vlada Kantona 10 donijela je u četvrtak Zaključak o prihvaćanju preporuka Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva koje se odnose na ograničavanje rada ugostiteljskih objekata, trgovina i trgovačkih centara do 21 sat.

Na sastanku Kriznog stožera Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih, koji je također održao sjednicu u četvrtak, donesene su preporuke sukladne preporukama Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Kantona 10.

Rečeno je kako epidemiološka situacija na području te županije nije eskalirala kao u pojedinim dijelovima BiH, te neovisno o situaciji s pandemijom koronavirusa u toj županiji najavila sljedeću sjednicu Kriznog stožera Ministarstva zdravstva za 31. ožujka.

Zbog nadolazećih uskrsnih blagdana, Krizni stožer Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih apelirao je na građane da se pridržavaju postojećih preporuka i naredbi, te pozivao sve građane te županije na odgovorno ponašanje jer je to, kako su kazali, jedini način da se suzbije daljnje širenje.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare