Marjanović, koji je bio u bijegu od policije, prijavio se na psihijatriju

Crna Hronika 07. mar 202115:29 3 komentara
Screenshot/YT

Renato Marjanović, koji je osumnjičen da je pucao iz vatrenog oružja ispred jednog ugostiteljskog objekta u Prijedoru, jutros se dobrovoljno javio na Kliniku za psihijatriju u Banjaluci.

Portparol Policijske uprave Prijedor Zvezdana Alendarević potvrdila je da će Marjanović na klinici biti zadržano do daljeg i tek kad se steknu uslovi bit će omogućen pristup policijskim službenicima radi preduzimanja daljih mjera i radnji.

Pročitajte još

“Još tragamo za vozilom i oružjem koje je ova osoba upotrijebilo za izvršenje krivičnog djela”, rekla je Alendarević.

Policiji je sinoć u 20:40 sati prijavljeno da je R.M. u Ulici Slavka Rodića ispalio rafalno više hitaca iz automatske puške u pravcu ugostiteljskog objekta, nakon čega se automobilom “Opel corsa” udaljio sa mjesta događaja.

R.M. je osumnjičen za izvršenje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Inače, Renato Marjanović je od ranije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira, fizičkog maltretiranja osobe bošnjače nacionalnosti od koje je tražio da sa automobila skine zastavu Bosne i Hercegovine. Tada je Marjanović od povratnika tražio da se izivine aktuelnom članu Predsjedništva BiH, Miloradu Dodiku što je oštećeni i učinio.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare