Meghan u posljednji tren odustala od odlaska u Balmoral

Svijet 09. sep 202211:48 0 komentara
Ben STANSALL / AFP

Prema tvrdnjama stručnjaka i kraljevskih dopisnika, Meghan Markle nije otputovala u Balmoral zbog straha od hladne dobrodošlice obitelji.

Nakon vijesti da se zdravstveno stanje kraljice Elizabete naglo pogoršalo britanski mediji su izvijestili kako članovi porodice hitno putuju k njoj u dvorac Balmoral u kojem se nalazila, pa tako i princ Harry i njegova supruga Meghan Markle.

Međutim, Harry je posljednji put k baki stigao sam, bez Meghan, a neki su uvjereni kako je razlog tome strah da je drugi članovi kraljevske obitelji tamo neće toplo prihvatiti, što je izjavio i BBC-jev kraljevski dopisnik Nicholas Witchell.

Meghan je ostala u Londonu nakon što je odlučila ne otputovati u Škotsku s Harryjem zbog navodne iznenadne promjene plana. Glasnogovornik vojvode i vojvotkinje od Sussexa potvrdio je ranije da će par zajedno putovati u Škotsku, no onda su se pojavila saopćenja koja su sugerirala da Meghan neće ići u Balmoral.

Iako nije jasno što je izazvalo promjenu plana, Witchell nagađa da bi razlog mogao biti strah kako će na nju reagirati članovi porodice.

“Da vam budem potpuno iskren, mislim da se možda bojala kako neće biti pretjerano toplo dočekana”, izjavio je za BBC.

Vjeruje se da je princ Harry stigao na kraljevsko imanje ubrzo nakon objave da je kraljica preminula.

Meghan se nedavno ponovno obrušila na članove britanske kraljevske obitelji, tisak i Veliku Britaniju, i to u posljednjem bombastičnom intervjuu za magazin The Cut, nakon kojeg je morao intervenirati i njezin glasnogovornik Omid Scubie.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!