Mesić, Arnaut, Salkić i Stojanović gosti Dana uživo na N1

Vijesti 21. jan 202109:51 0 komentara
N1

Današnje izdanje Dana uživo donosi brojne teme i zanimljive goste.

U Danu uživo gledajte:

O pismu koje je uputio novom američkom predsjedniku Josephu Bidenu u kojem piše o građanskom ustrojstvu BiH za Dan uživo govori bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić. Šta BiH može donijeti nova administracija, vodili li se specijalni rat protiv BiH, kako komentariše novog njemačkog kandidata za visokog predstavnika, te kako ocjenjuje odnos Hrvatske i naše zemlje također su teme našeg razgovora.

Pratimo odluke CIK-a o Izborima u Srebrenici i Doboju, a o rezultatima izbora u Mostaru, planovima BH Bloka, usvajanju inicijative o promjenima naziva ulica i škola, radu Vijeća ministara BiH govori Damir Arnaut, zastupnik Naše stranke u Parlamentu BiH.

O strateškom projektu Vjetropark Podveležje, koji je u završnoj testnoj fazi, tome kad će biti ispitani i pušteni u pogon svi vjetroagregati za Dan uživo govori Senad Salkić, izvršni direktor za kapitalne investicije EPBiH.

O posljednjim dešavanjima u sarajevskom SDP-u, ali i stranci uopće, kadrovskim promjenama, o tome da li će nakon odlaska Damira Mašića postati prvi čovjek SDP-a Kantona Sarajevo govori zastupnik u kantonalnoj Skupštini Igor Stojanović.

Danas se družimo i sa Azrom Ibrahimagić i Adnom Ibrahimović, učenicama Međunarodne srednje škole Richmond park u Tuzli koje su osmislile biljni lijek za upalu pluća.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

 

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!