Miletić, Čanak, Drljević, Weber i Urban u Danu uživo

Vijesti 14. sep 202110:13 0 komentara
N1

"Dan uživo" i danas govori o o onome o čemu drugi ne žele ili ne smiju govoriti, o onome što vas zanima i što je u vašem interesu. Od 16 sati gledajte:

– I danas pratimo zbivanja u slučaju uhićenja bivšeg visokopozicioniranog službenika FUP-a Edina Vranja. Kako gleda na ovaj događaj, odnos Srbije prema BiH, (ne)rad institucija BiH, aktualno stanje u zemlji. Naš gost
Zlatko Miletić, bivši direktor Federalne uprave policije, te delegat u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine.

– Odnosi u regiji nikada zategnutiji, osobito oni između BiH i Srbije. Plaši li se eskalacije situacije, koja je uloga SPC-a posljednjih mjeseci, kako gleda na retoriku Vučića i Dodika i ostvaruje li se sintagma srpski svet i u praksi, pitamo Nenada Čanka, lidera LSV-a, koji danas govori za Dan uživo.

– Donosimo osvrt na posjet njemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji. Sa kakvim porukama je došla u Beograd? Kakva je njena politička zaostavština prema Zapadnom Balkanu? Mijenja li se njenim odlaskom u mirovina politika najjače članice Europske unije prema BiH i regiji, analizira Bodo Weber.

– Bosna i Hercegovina – zemlja istaknutog rizika u pogledu epidemiološke situacije. Brojne zemlje uvode ograničenja za bh. državljane, a broj zaraženih i preminulih u porastu. Šta nam slijedi, govori dr. Ednan Drljević, šef Infektivnog odjela Opće bolnice Sarajevo i član Kriznog štaba Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo.

– “Lipanj, srpanj, kolovoz” naziv je novog albuma Damira Urbana koji sadrži čak 17 pjesama. Riječ je o dvostrukom izdanju albuma koji će u fizičkom obliku biti dostupan od 17. rujna. što je zapravo pripremio za ljubitelje svoje glazbe Damir otkriva danas u emisiji “Dan uživo”.

Donosimo i aktualne vijesti, svjetske, biznis, servisne i sportske informacije, a naši reporteri izvještavaju o događajima dana.

S vama danas Zvonko Komšić

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!