Miodrag Živanović, Radovan Ivanović i Edin Zametica gosti Novog dana

Vijesti 18. nov 202213:14 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Po mnogima posljednji istinski filozof među profesorima univerziteta u BiH i najprepoznatljivi brend Banjaluke na akademskoj sceni Zapada, prof. Miodrag Živanović – trenutno na funkciji po potpredsjednika Panevropske Unije za BiH, gost je Novog dana.

„Da li je dovoljno dobro? Da li je previše? Da li može nešto bolje i drugačije?“, svakodnevno se pitaju roditelji koji žele svojoj djeci pružiti najbolje uslove za razvoj. Ako je još taj zadatak odgajanja i vaspitavanja otežan usljed izazova i kriza, kako eksternih tako i onih koji se dešavaju kroz različite životne cikluse porodice onda govorimo o svim izazovima roditeljstva današnjice. Jutros u Novom danu o ovim izazovima govore porodice sa 3+ djece.

Tri generacije gorskih spasilaca jutros u studiju Novog dana. Obilježavaju 70 godina postojanja Spasilačke službe u BIH, ali i govore o akcijama, volonterizmu, ljudskim životima.Sa nama su: Redžep Grabus, Edin Zametica i Dijana Rađo.

Banjalučanin Radovan Ivanović najbolji je harmonikaš na svijetu. Student Akademije umjetnosti u Banjaluci, koji harmoniku svira od pete godine, pobijedio je na 75. svjetskom kupu harmonike u masters kategoriji i jutros je naš gost.

Minela Jašar – Opardija je sa vama od 09-11h.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!