Mirjana Marinković-Lepić i Lejla Kusturica gošće Novog dana

Vijesti 15. jun 202113:10 0 komentara
N1

U Novom danu sutra gledajte:

O politici u BiH sutra razgovaramo sa Mirjanom Marinković-Lepić, zastupnicom Naše stranke u PD PS BiH. Koje rezultate postiže istražna komisija o stanju u pravosuđu u BiH, kome se sve diplome trebaju provjeriti, da li će biti više žena u Vijeću ministara.

Mještani sela oko rijeke Neretvice kod Konjica, uz brojne ekološke aktiviste iz regije, spriječili su najavljeni početak radova izgradnje mini hidroelektrana na ovoj rijeci. Borba za rijeke u BiH se nastavlja, sa nama sutra Lejla Kusturica iz Fondacije Atelje za društvene promjene.

Od 17. do 19. juna u Sarajevu biće održan Festival #SlobodaNarodu koji će okupiti predstavnike javne scene, borce, aktiviste i zagovarače slobode govora i medijskih sloboda koji svoju borbu za slobodu vode kroz različite stvaralačke forme. Sa nama sutra Srđan Puhalo, programski direktor Festivala.

Učenici devetog razreda OŠ “Musa Ćazim Ćatić” snimili su film o online nastavi koji se zove “Istina iza ekrana”. U njemu se mogu vidjeti i čuti mišljenja učenika i nastavnika o toj vrsti nastave. Sutra su naši gosti.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!