Mirko Šarović i Kokan Mladenović gosti Novog dana

Vijesti 13. jan 202112:38 0 komentara
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Zašto nije došlo do smjene Vijeća ministara BiH? Zašto opozicija smatra da se Vijeće ministara treba smijeniti? Koje su to nove skupštinske većine uspostavljene u RS? Šta najavljeni ekonomski program donosi? Kako komentariše nedavne izjave Nebojše Vukanovića? Gost Novog dana sutra će biti Mirko Šarović, predsjednik SDS-a i zastupnik u PD PS BiH.

24. februara na sceni Kamernog teatra 55 premijerno će biti izvedena predstava “SCHINDLEROV LIFT” koju je napisao Darko Cvijetić. Režiju potpisuje Kokan Mladenović. U predstavi igraju velika glumačka imena. Uživo ćemo biti na sceni Kamernog teatra 55. Za nas govori Kokan Mladenović.

Lana Salihefendić, magistar genetike, jedna je od naučnika koja je sekvencirala virus Sars Cov 2. Jedna je od najboljih mladih genetičara u BiH, uskoro i doktorant iz ove oblasti. Sutra razgovaramo o virusu Covid-19, vakcinaciji, genetici. Lana Salihefendić će biti gošća Novog dana.

Sutra ćemo biti uživo u Bihaću i Tuzli. Govorit ćemo o migrantskoj krizi, situaciji u kojoj se liječe građanke i građani Bihaća, ali i političkoj sceni u Tuzli, te brojnim aferama koje potresaju BiH. Sa nama Aldijana Hadžihajdarević, novinarka TV USK i Jasmin Bojić, novinar lista Faktor.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!