Mještani Pala na dojave o bombama gledaju različito (VIDEO)

Vijesti 01. jun 202215:29 0 komentara
N1

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske izvršili su danas do 12,00 časova protivdiverzione preglede u 222 osnovne i srednje škole u Republici Srpskoj u kojima je prijavljeno da je postavljena eksplozivna naprava.

U školama gdje nije još završen prodivdiverzioni pregled od strane policijskih službenika nadležnih policijskih uprava, obezbjeđuju se i one neće biti otvorene, dok god se ne utvrdi da nema bezbjednosnih prijetnji.

Povezane vijesti

Na području Istočnog Sarajeva pregledan je 21 školski objekat. U opštini Pale, nastava u tri osnovne i jednoj srednjoj školi nakratko je obustavljena, za vrijeme KDZ pregleda, nakon čega su se učenici vratili u školske klupe. Panike među učenicima nije bilo, ali kada se radi o bezbjednosti, građani Pala imaju podijeljene stavove.

“Ja se osjećam bezbjedno. Čista provala. Ne znam ni ko to radi. Kad imamo MUP, neka ih hvataju”, odgovara mještanin Pala.

“Bezbjedno je sve. Policije ima, odlično. Sigurica”, dodaju nam.

Ipak, nisu svi saglasni.

“Naravno da nismo. Ovdje je haos. Nijedna institucija ne funkcioniše, ne radi. Šta da kažem”, izjavila je jedna od sagovornica N1.

“S obzirom na to da radim i kao profesor u školi, a i da sam majka, ne mogu reći da mi je prijatno, slušajući o svim tim dojavama o bombama, ali mislim da nas okružuju mnogo opasnije stvari, tako da, u neku ruku, sasvim se osjećam bezbjedno”, konstatovala je mještanka.

“Sve je laž i prevara, kažem vam”, još jedan je u nizu odgovora koje smo dobili.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!