Mještani se žalili Dodiku, a on im poručio: Javi se Titi, je** te! (VIDEO)

Vijesti 29. jan 202212:08 > 12:12 6 komentara
Screenshot/BN

Član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, jučer je posjetio banjalučko naselje Česma, a okupljenim mještanima obećao je izgradnju mosta na Vrbasu.

Mještani ovog naselja požalili su se Dodiku na neispunjena obećanja, a on im se obratio pogrdnim riječima, ili u “svome stilu”.

“Ništa nama ne treba iz mjesne zajednice. Ima 50 godina da mi ovo čekamo”, rekao je jedan od nezadovoljnih mještana, a Dodik mu je poručio: “Ma javi se onda Titi, j****e.”

Drugi mještanin je rekao kako se političari ovog banjalučkog naselja sjete samo u predizbornim kampanjama.

Lider SNSD-a je kazao da to nije tačno i rekao mu da je tu “došao ovdje da razvali skup”.

Mještanin mu je odgovorio da to nije tačno, a Dodik je ponovo uputio pogrdne riječi.

“Ma jesi j****e, daj nemoj s***i”, rekao je Dodik.

Dodik je jučer, između ostalog kazao i da bi izgradnja ovog mosta omogućila bolju povezanost ovog naselja sa centrom grada.

“Razgovarao sam sa pojedinim mještanima ovog naselja. Apelujem da Grad Banjaluka uvaži interese ljudi koji ovdje žive i da im se isplati adekvatna suma za njihovu imovinu. Ne smije se ići ka tome da naši javni projekti osiromaše nekoga. Spremni smo ukoliko Grad nije u mogućnosti, da obezbijedimo sredstva koja nedostaju za imovinske poslove”, rekao je Dodik i dodao da je direkcija za puteve u prošloj godini uložila više od šest miliona KM na području grada Banjaluka.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare