Mladić koji je učestvovao u incidentu u Mostaru: Pogriješio sam!

Vijesti 26. jan 202108:28 > 09:27 1 komentar
Bljesak

Iz GSS Konjic su se putem svog službenog Facebook profila oglasili i kazali kako jučer nisu imali 'nikakvih aktivnosti u Mostaru' i da je svako korištenje njihovih obilježja i uniformi bilo neovlašteno i nedozvoljeno.

”Ograđujemo se od svih pojedinaca koji su nosili uniformu kupljenu novcem poreznih obveznika u osobnu promociju i vlastite potrebe. Posebno se ograđujemo od njihovih postupaka”, navedeno je u Facebook objavi GSS-a Konjic.

Poštovani, Želimo da obavijestimo javnost da GSS Konjic danas nije imao nikakvih aktivnosti u Mostar i svako korištenje…

Posted by Gorska Služba Spašavanja Stanica Konjic on Monday, January 25, 2021

Podsjećamo, tokom prosvjeda zdravstvenih radnika HNK došlo do incidenta u kojem je mladić s natpisom GSS na jakni napao vozača koji je htio proći vozilom dok se kolona medicinskih radnika kretala prema Španskom trgu.

Tim povodom oglasio se i mladić koji je nosio jaknu GSS-a Konjic, te putem svog Facebook profila kazao da mu je ‘žao zbog današnjeg istupa i da je pogriješio’.

”Tu je bilo mnogo svjedoka i vidjeli su da nisam udarao čovjeka u autu koji je onako kao da smo stoka želio da prođe kroz nas. Svjedoci su mnogi i napada na mene i moje kolege ispred vlade. Naravno, policija je čitav dan pratila grupu momaka koji su možda trebali izazvati nerede, neznam’.

Kako je naveo, progiješio je.

Vidim dokle sve ovo ide Žao mi je zbog mog današnjeg istupa i svega što ste vidjeli.Tu je bilo mnogo svjedoka i…

Posted by Edi Balić on Monday, January 25, 2021

 

“Što jesam i u životu i kod kuće i na poslu i na današnjem prosvjedu ono što znam jedino biti ISKREN I UZ SVOJE LJUDE. Taj čovjek iz auta nije dobio niti jednu povredu osim možda kasnije kada ih je došlo 5 da udaraju mene i moje kolege. Ok neka ovo nema veze sa politikom neka sam ja kriv. Zna i Policajac čiji sam status malo prija čitao ko sam a mi svi znamo ko je i kakav je baš on. Žao mi je samo što možete tako lahko popišati sve ono što je imalo vrijedno i normalno.
PS ZNA POLICIJA U MOSTARU DA ČOVJEK NIJE IMAO NITI JEDNU POVREDU NA SEBI. Mnogo poruka kritike i mnogo poruka podrske sam dobio za moju Glupost u Mostaru. Žao mi i čovjeka i mojih kolega koji jesu svjedoci ali svakom svoja muka… I dalje vi svi znate pravu istinu ali mozda ISTINA BOLI. Ja ću i dalje nastojati biti dobar potrudit ću se. Halalite umornom, nervoznom Medicinaru koji je mozda spasio puno života a sigurno nije povrijedio Dedu. Status policajca je ružan jer je sve te male gluposti radio i sam”, kazao je ovaj mladić u Facebook objavi.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare