M:tel nije produžio ugovor za emitovanje Sport Klub kanala

Vijesti 01. jan 202114:53 > 02. jan 2021 08:16 12 komentara
N1

Program televizije Sport klub od 1. januara nije vidljiv korisnicima M:tel-a u Republici Srpskoj jer taj operater nije produžio višegodišnji ugovor o distribuciji kanala iako su mu ponuđeni isti uslovi koji su važili i ranije, saopćeno je iz Sport kluba.

“Žao nam je što je dugogodišnja saradnja sa ovim operaterom okončana i što, uprkos dobroj volji sa naše strane, nije došlo do nastavka saradnje. Vjerni gledaoci koji su nakon odluke m:tel-a ostali uskraćeni za naš program mogu nas potražiti kod TionTel EON-a ili nekog drugog operatera kao i putem Total TV platforme ili eon.tv, bez obzira gdje se nalaze. Decenijama unazad, Sport Klub je regionalni lider kada je u pitanju ponuda najkvalitetnijeg sportskog sadržaja a naučili smo da prepoznamo želje naših gledalaca te tu ponudu stalno proširujemo. Od ove godine, pored popularne Premier lige i FA kupa našu ponudu smo obogatili i prenosima njemačke Bundeslige, Bundesliga2 ili popularne Cvajte ali i prenosima još dvadesetak ligaških takmičenja među kojima je i turska fudbalska liga”, kazali su iz Sport kluba.

Ističu kako “košarkaški fanovi znaju da se dva najvažnija takmičenja – Euroliga i Eurokup mogu gledati samo kod njih a za ljubitelje trka tu su popularna Formula 1 i MOTO GP. Evropski šampionati u basketu za žene i za muškarce prikazivaće se isključivo na kanalima Sport kluba a ljubitelji tenisa i dalje mogu uživati u prenosima svih ATP turnira masters serije 1000 i 500”.

“Fudbal, košarka, tenis, automoto sport, američki fudbal i hokej… Ne postoji sport čija se najveća takmičenja ne nalaze na jednom od naših kanala. Sve što volite od sporta je na Sport Klubu!”, poručuju iz Sport kluba.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare