MUP: Molba građanima Sarajeva

Vijesti 13. aug 202115:58 0 komentara
MUP KS

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo danas je uputilo apel građanima u Sarajevu da naredna tri dana prilagode aktivnosti odobrenim izmjenama u odvijanju saobraćaja.

“S obzirom da je u dane 13, 14. i 15. avgusta 2021. godine, planirano održavanje više manifestacija, odnosno javnih skupova na području Kantona Sarajevo, te da su za održavanje istih prikupljene saglasnosti nadležnih organa, odnosno rješenja Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo u pogledu izmjene režima saobraćaja, Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo poduzima mjere i radnje iz svoje nadležnosti na realizaciji planiranih aktivnosti, kako osiguranja javnih skupova, tako i kontrole i regulisanja saobraćaja”, naveli su iz policije.

MUP KS ovom prilikom moli građane i posjetioce Kantona Sarajevo za razumijevanje, uz preporuku da svoje aktivnosti prilagode odobrenim izmjenama u odvijanju saobraćaja.

“Također, skrećemo pažnju na obavezu poštivanja uputa koje građani i posjetioci eventualno dobiju od policijskih službenika ukoliko se budu kretali lokalitetima na kojima se održavaju planirani javni skupovi”, poručeno je iz sarajevske policije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!